مدیرعامل شرکت مخابرات در نشست شورای مدیران با بیان اینکه اولویت فعالیت در سال جاری، تمرکز بر درآمدزایی در حوزه تجاری است، گفت: شرکت مخابرات به عنوان یکی از مهم ترین شرکتهای خدمات رسان به مردم، با دگرگونی در راهبردهای بخش تجاری، علاوه بر درآمدزایی بهتر میتواند نقش پررنگی در در تحول اقتصادی و حوزه ارتباطات کشور به وجود ...
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اعلام هشدار نسبت به وضعیت کنونی مخابرات به عنوان یک شرکت زیرساختی گفت: لازم است رویکرد دولت تغییر یابد و از مخابرات به عنوان یک سرمایه ملی حمایت همه جانبه به عمل آید.
به مناسبت دهه فجر 1400 و با حضور وزیر ارتباطات، تعدادی از نمایندگان مجلس و مدیران صنعت ارتباطات، بیش از 2 هزار میلیارد تومان پروژههای شرکت مخابرات ایران در بیش از 10 هزار نقطه کشور به بهرهبرداری رسید.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با تشریح وضعیت خدمت رسانی مخابرات در یک سال گذشته همزمان با نیاز فزاینده به اینترنت در اوج دوران کرونا گفت: به منظور تحقق برنامههای اعلام شده حوزه ارتباطی کشور و راه اندازی ۲۰ میلیون اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری، مطابق با برنامه وزارت ارتباطات نیاز به یک هم افزایی و عزم ملی در حوزه ارتباطات ...
نقش شرکت مخابرات ایران به عنوان اپراتور غالب در توسعه ارتباطات ثابت و به ویژه در تأمین زیرساخت غیرفعال، انکار نشدنی است. باید با بهبود شرایط مالی و فرآیندهای عملیاتی شرکت مخابرات، امکان همکاری این شرکت با سایر بازیگران را فراهم کرده و از توسعه موازی شبکه زیرساخت و رقابت در زیرساخت اجتناب کرد.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در دیدار با عباسی شاهکوه، رییس جدید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر تعامل حداکثری با رگولاتوری به منظور توسعه ارتباطات ثابت تاکید کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در نشستی خبری که دیروز به صورت حضوری و ویدئوکنفرانسی یرگزار شد، با بیان اینکه حذف و یا کم توجهی به مخابرات در فرایند توسعه ICT، حذف سرمایه مردم است، گفت: شرکت مخابرات ایران، تنها شرکتی است که در ارایه خدمات گزینشی عمل نکرده و در تمام پهنه جغرافیایی کشور خدماترسانی میکند.
مشاور تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه یکی از راهبردهای اصلی این وزارتخانه در دولت سیزدهم توسعه زیرساختهای شبکه ارتباطات ثابت و ایجاد دسترسی پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری است، تاکید کرد: این توسعه با مخابرات یا حتی بدون مخابرات انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معتقد است که عدم توسعه زیرساختهای مخابرات در سالهای اخیر به دلیل فقدان کمک دولت و ماموریتهای هزینهآوری است که دولت بر عهده شرکت مخابرات گذاشتهاست.
آخرین تیر ترکش وزیر سابق ارتباطات علیه شرکتهای خصوصیِ دارای شبکههای عمومیانتقال کابلی، ارایۀ لایحه ای با نامِ پُرهیمنه ولی توخالیِ «لایحۀ زیرساخت شبکۀ مادر مخابراتی» به دولت بود.
وزارت امور اقتصادی و دارایی پیشنهاد صدور مجوز واگذاری بخشی از سهام دولت در تعدادی از شرکتهای دولتی را جهت سیر مراحل بررسی و تصویب، به دولت ارایه کرده است.
معاون شرکت مخابرات ایران در تشریح دلایل این شرکت برای تغییر تعرفههای مخابراتی گفت: بیش از ۱۰ میلیون خط تلفن ثابت در کشور وجود دارد که حتی صدور صورتحساب نیز برای آنها به صرفه نیست.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران ضمن تشریح شاخصهای کیفی مربوط به بخش زیرساخت شبکه و اینترنت در ۴ ماه ابتدای سال ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته، اظهار داشت: این شاخص ها به صورت میانگین، ۳۰ درصد بهبود کیفیت را نشان میدهد.